понедељак, 9. децембар 2019.

Preminuo bivši bokserski šampion Zvonimir Vujin


B92 pre 10 sati

Bokserska legenda Srbije i Jugoslavije Zvonimir Vujin preminuo je u Zrenjaninu u 76. godini, preneo je RTS. Vujin je krajem 60-ih i početkom 70-ih godina prošlog veka bio jedan od najboljih boksera Evrope i sveta u lakoj i poluvelter kategoriji. Na… »

Preminuo bivši bokserski šampion Zvonimir Vujin - Politika pre 11 sati

ZRENjANIN - Bokserska legenda Srbije i Jugoslavije Zvonimir Vujin preminuo je u Zrenjaninu u 76. godini, preneo je RTS. Vujin je krajem 60-ih i početkom 70-ih godina prošlog veka bio jedan od najboljih boksera Evrope i sveta u lakoj i poluvelter… »

Preminuo bivši bokserski šampion Zvonimir Vujin - Sportski žurnal pre 11 sati

Bokserska legenda Srbije i Jugoslavije Zvonimir Vujin preminuo je u Zrenjaninu u 76. godini. Zvonimir Vujin je krajem 60-ih i početkom 70-ih godina prošlog veka bio jedan od najboljih boksera Evrope i sveta u lakoj i poluvelter kategoriji. Na… »

Preminuo Zvonimir Vujin, velikan našeg boksa - Dnevnik pre 12 sati

Bokserska legenda Srbije i Jugoslavije Zvonimir Vujin preminuo je u Zrenjaninu u 76. godini, javila je Radio televizija Srbije. Vujin je tokom 60-ih i 70-ih godina prošlog veka bio jedan od najboljih boksera Evrope i sveta u lakoj i poluvelter… »

Preminuo Zvonko Vujin - N1 Info pre 13 sati

Jedan od najboljih jugoslovenskih boksera Zvonko Vujin preminuo je u 77. godini. Vujin je osvojio dve bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Zvonko Vujin je bio jedan od najboljih boksera lake kategorije Evrope u šezdesetim i sedamdesetim godinama… »

Zvonimir Vujin (1943-2019)

Mozzart sport pre 13 sati
Preminuo legendarni zrenjaninski bokser. Jedan od najfinijih izdanaka nekada čuvene jugoslovenske škole boksa, Zvonimir Zvonko Vujin preminuo je danas u rodnom gradu. Čuveni borac, osvajač dve bronzane olimpijske medalje u dve težinske kategorije… »

Preminula legenda jugoslovenskog boksa Zvonko Vujin

Radio 021 pre 16 sati
Zvonimir Zvonko Vujin, jedan od najboljih srpskih boksera, preminuo je u 76. godini života. Zvonko Vujin rođen je 28. juna 1943. godine u Zrenjaninu. Bio je jedan od najboljih boksera lake kategorije Jugoslavije, Evrope i sveta šezdesetih i… »

Preminuo proslavljeni bokser Zvonimir Vujin

Danas pre 15 sati
U Zrenjaninu je, u 76. godini, preminuo nekadašnji proslavljeni bokser Zvonimir Zvonko Vujin (28.6.1943– 8.12.2019), osvajač dve olimpijske bronzane medalje. Bio je jedan od najboljih boksera lake kategorije Jugoslavije, Evrope i sveta šezdesetih i… »

Ostavila nas je bokserska legenda: Preminuo Zvonimir Vujin (video)

Hot sport pre 17 sati
Bio je čovek za koga su govorili da u pesnicama ima dinamit, višestruki pobednio šampionata Jugoslavije, napustio nas je u 76. godini života. Zvonimir Zvonko Vujin važio je za jednog od najboljih boksera sa prostora Srbije. Bio je jedan od najboljih… »

Нема коментара: