петак, 31. мај 2019.

Preminuo Đelo Jusić

Preminuo Đelo Jusić

 Dnevnik 
DUBROVNIK: Hrvatski kompozitor, muzičar, aranžer i dirigent Đelo Jusić, autor brojnih hitova zabavne muzike, ali i niza orkestarskih dela, preminuo je u 81. godini, javlja Hina. 
Đelo Jusić rođen je 1939. godine u Dubrovniku, osnivač je… »

Preminuo kompozitor Đelo Jusić

 Mondo pre 9 minuta
Čuveni hrvatski kompozitor Đelo Jusić umro je u 80. godini u Zagrebu. Za "avaz.ba" ovo je potvrdio njegov sin Đelo Jusić mlađi. Dugo se borio s rakom prostate, pa je pre izvesnog vremena operisan u bolnici u Dubrovniku. Ipak, bolest je… »

Preminuo Đelo Jusić

 RTS pre 20 minuta
Hrvatski kompozitor, gitarista, aranžer, dirigent i osnivač grupe „Dubrovački trubaduri“, Đelo Jusić, umro je u 81. godini. Đelo Jusić preminuo je posle teške bolesti. Čuveni hrvatski umetnik, utemeljitelj je „Dubrovačkih… »

Preminuo Đelo Jusić, jedna od ikona hrvatske muzike

 Al Jazeera pre 1 sat
Đelo Jusić, hrvatski skladatelj, gitarist, aranžer i dirigent, dobitnik brojnih nagrada i priznanja, preminuo je u 81. godini. U 81. godini preminuo je velikan hrvatske glazbe Đelo Jusić, skladatelj, gitarist, aranžer i dirigent, javljaju… »

Preminuo kompozitor Đelo Jusić, autor hita "Volim te, budalo mala"

 Telegraf pre 1 sat
Jusić se decenijama ubraja među najznačajnije ličnosti muzičke i umetničke scene na ovim prostorima. Kompozitor, gitarista, aranžer i dirigent Đelo Jusić umro je danas u Zagrebu u osamdesetoj godini života. Đelo Jusić preminuo je nakon… »

Нема коментара: