среда, 27. март 2019.

Umro Titov lekar

Umro Titov lekar, tvorac srpske anesteziologije

 B92 pre 34 minuta
B92: Umro Titov lekar, tvorac srpske anesteziologije















U Beogradu je u 92. godini života preminuo jedan od najpoznatijih srpskih lekara Predrag Lalević. Doktor Lalević je rođen u Peći 1927. godine. U bogatoj lekarskoj karijeri Lalević je imao prilike da 16 godina bude lični lekar... »

Tvorac srpske anesteziologije: Preminuo lekar koji je Tita isključio sa aparata

Blic pre 14 sati












Predrag Lalević, jedan od najpoznatijih srpskih lekara i tvorac srpske anesteziologije, preminuo je u Beogradu u 92. godini. Lalević je rođen u Peći 1927. godine, a svoje znanje u medicini usavršavao je u Evropi i Americi. 

Preminuo doktor koji je Titu isključio aparate

 Mondo pre 14 sati














Predrag Lalević, jedan od najpoznatijih srpskih lekara i tvorac srpske anesteziologije, preminuo je u Beogradu u 92. godini.
Predrag Vujić Lalević je rođen u Peći 1927. godine, a u bogatoj lekarskoj karijeri imao je prilike da 16 godina bude lični lekar Josipa Broza Tita, ali će pre svega ostati upamćen kao svojevrsni otac srpske... »

Sa titom do kraja preminuo Dr Predrag Lalević – Doktor koji je lično isključio respirator koji je Tita održavao u životu

 Večernje novosti pre 16 sati
Pionir anesteziologije kod nas bio je u timu lekara jugoslovenskog predsednika, putovao s njim po svetu, išao u lov i nabavljao mu viski, a na kraju je lično isključio respirator koji je Josipa Broza održavao u životu
U Beogradu je u 92. godini života preminuo jedan od najpoznatijih srpskih lekara doktor Predrag Lalević. Doktor Lalević je rođen u Peći 1927. godine. U bogatoj lekarskoj karijeri Lalević je imao prilike da 16 godina bude lični... »

Preminuo lekar koji je isključio tita sa aparata! Doktor Lalević u poslednjem intervjuu otkrio kako su izgledali Titovi dani pred smrt i šta je poslao Jovanki kad više nisu živeli zajedno!

 Kurir pre 20 sati
Doktor Predrag Lalević, hirurg i anesteziolog koji je 16 godina s predsednikom SFRJ Josipom Brozom bio na 106 putovanja u inostranstvu i koji je 4. maja 1980, isključio sa aparata doživotnog predsednika Jugoslavije, preminuo je u Beogradu u 92. godini života. Tito je umro 4. maja 1980. godine u... »

Нема коментара: