субота, 23. фебруар 2019.

Preminuo bivši trener Partizana Slobodan Kuljanin!


Kuljanin je sa omladincima OFK Beograda dva puta bio šampion Srbije
Preminuo je fudbalski trener Slobodan Kuljanin, koji je nekada bio pomoćni trener Alekandra Stanojevića u Partizanu. Kuljanin je preminuo u 66. godini, posle kratke i teške bolesti. Opelo je u utorak od 11.30, a sahrana od 12.00... »

Preminuo bivši trener Partizana, voleli su ga i Zvezdaši, a u ovom klubu će ostati upisan zlatnim slovima!

 Alo pre 16 sati
Alo: Preminuo bivši trener Partizana, voleli su ga i Zvezdaši, a u ovom klubu će ostati upisan zlatnim slovima!
Kao trener počeo je u omladinskoj školi Rada, posle čega je prešao u OFK Beograd, gde je bio i direktor omladinske škole. Radio je kao pomoćnik Aleksandru Stanojeviću u Partizanu, a sa njim je bio i u Kini
Preminuo je fudbalski trener Slobodan Kuljanin, koji je nekada bio pomoćni trener Alekandra Stanojevića u Partizanu. Kuljanin će večno ostati zapisan zlatnim slovima u istoriji OFK Beograda jer je, između ostalog, dvaput sa... »

Slobodan Kuljanin (1953-2019)

 Mozzart sport pre 17 sati
Napustio nas je veliki fudbalski stvaralac...
U 66. godini života napustio nas je veliki fudbalski stvaralac, Slobodan Kuljanin. Kuljanin će večno ostati zapisan zlatnim slovima u istoriji OFK Beograda jer je, između ostalog, dvaput sa omladincima Romantičara postao šampion Srbije. Kuljanina će posebno po dobru... »

 Preminuo fudbalski trener Slobodan Kuljanin, pomoćnik Aleksandra Stanojevića u Partizanu

 Kurir pre 17 sati
Preminuo je fudbalski trener Slobodan Kuljanin, koji je nekada bio pomoćni trener Alekandra Stanojevića u Partizanu.
Kuljanin će večno ostati zapisan zlatnim slovima u istoriji OFK Beograda jer je, između ostalog, dvaput sa omladincima romantičara postao šampion Srbije. Kuljanina će posebno po dobru pamtiti svi ti izdanci omladinske škole sa... »

Preminuo Slobodan Kuljanin (1953 - 2019)

 Srbija danas pre 17 sati
Voleli su ga i zvezdaši.
Nekadašnji član stručnog štaba Partizana i dugogodišnji radnik u mlađim kategorijama OFK Beograda Slobodan Kuljanin preminuo je u 66. godini života. Čovek koji je sa omladincima Romantičara stigao do dve titule šampiona Srbije, jedinih u istoriji tima sa Stare... »

Нема коментара: