среда, 2. јануар 2019.

Preminuo čuveni glumac Marko Nikolić

Giga otišao u večnost: Preminuo čuveni glumac Marko Nikolić

 Blic pre 8 sati
U Beogradu je 2. januara 2019. u 73. godini preminuo glumac Marko Nikolić. Vest je prvu objavila njegova ćerka Mina na društvenim medijima u sredu oko 21h na svom Fejsbuk profilu. Okačila samo fotografiju sa ocem i njegove godine rođenja i smrti. Nešto kasnije RTS je objavio da je, kako im je... »

Laka ti zemlja dobri čoveče: Kolege i obožavaoci u suzama zbog smrti Marka Nikolića! (foto)

 Večernje novosti pre 8 sati
Korisnici društvenih mreža nisu mogli da sakriju tugu pošto je u sredu uveče objavljeno da je preminuo slavni srpski glumac Marko Nikolić
Korisnici društvenih mreža nisu mogli da sakriju tugu pošto je u sredu uveče objavljeno da je preminuo slavni srpski glumac Marko Nikolić. Vest je potvrdila ćerka Mina objavom na “Fejsbuku” da je poznati Giga Moravac preminuo u... »

Preminuo Marko Nikolić

 Danas pre 9 sati
Glumac Marko Nikolić preminuo je u 73. godini u zvezdarskoj bolnici, prenosi RTS.
Marko Nikolić je rođen u Kraljevu 20. oktobra 1946. godine. Glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Član Narodnog pozorišta postao je 1970. godine. Igrao je u pozorištu, filmu i na... »

Napustio nas je giga moravac: Preminuo poznati glumac Marko Nikolić (foto+video)

 Večernje novosti pre 9 sati
Poznati srpski glumac Marko Nikolić preminuo je 2. januara, potvrdila je ćerka na društvenoj mreži Fejsbuk
Poznati srpski glumac Marko Nikolić preminuo je 2. januara u 73. godini, potvrdila je ćerka na društvenoj mreži Fejsbuk. Kraj zajedničke fotografije sa ocem, napisala je samo njegovu godinu rođenja i smrti. Marko Nikolić je rođen... »

Poslednji intervju marka Nikolića za “novosti”: Bolji život je samo lepa uspomena

Večernje novosti pre 9 sati
Slavni glumac Marko Nikolić preminuo je 2. januara, potvrdila je ćerka Mina na društvenim mrežama
Slavni glumac Marko Nikolić preminuo je 2. januara, potvrdila je ćerka Mina na društvenim mrežama. Pročitajte poslednji intervju koji je neponovljivi Giga Moravac dao za naš list. Intervju prenosimo u celosti. PORED mnogobrojnih... »

Нема коментара: