понедељак, 24. јун 2019.

In memoriam: Žarko Varajić

Preminuo Žarko Varajić – neprevaziđeni rekorder Evrolige

 B92 pre 9 sati
Legendarni košarkaš Žarko Varajić preminuo je u Beogradu u 67. godini, nakon duže bolesti. Varajić je rođen u Nikšiću, ponikao je u lokalnoj Sutjesci, ali je skoro celu profesionalnu karijeru proveo u dresu sarajevske Bosne u koju je došao kao… »

Odlazak istinske legende: Preminuo Žarko Varajić

 Hot sport pre 10 sati
Srpsku košarku napustio je još jedan legendarni košarkaš. Žarko Varajić je preminuo u 67. godini nakon duže bolesti. Nekadašnji član legendarne generacije Bosne, Sutjeske i Al Aina iz Emirata, ostaće upamćen kao jedan od velikana… »

In memoriam: Žarko Varajić

 Mozzart sport pre 10 sati
Legenda srpske košarke preminula u 67. godini. Proslavljeni srpski košarkaš Žarko Varajić preminuo je danas u 67. godini nakon duže bolesti. Rođen je u Nikšiću 1951. godine. Karijeru je počeo u Sutjesci, a potom kao veliki talenat prešao u… »

In memoriam: Preminuo Žarko Varajić

 N1 Info pre 10 sati
Proslavljeni košarkaš Žarko Varajić preminuo je nakon duže bolesti u 67. godini. Nekadašnji član legendarne generacija Bosne, ali i Sutjeske i Al Aina ostaće upamćen kao jedan od istinskih velikana igre pod obručima, naročito zbog 45… »

Preminuo Žarko Varajić, nekadašnji kapiten KK Bosna

 Al Jazeera pre 10 sati
Predvodio je sarajevski tim do titule prvaka Evrope 1979. godine i tada je u finalu postigao rekordnih 47 poena. Čuveni košarkaš sarajevske Bosne i reprezentativac SFR Jugoslavije Žarko Varajić preminuo je u 68. godini poslije duge i teške bolesti… »

In memoriam: Otišao je veliki Varaja

 Mondo pre 10 sati
Preminuo je naš proslavljeni košarkaš, rekorder finala KEŠ-a i bivši direktor muških selekcija KSS. Tužan dan za srpsku košarku. Beogradski mediji pišu u nedelju uveče da je u 68. godini preminuo Žarko Varajić, posle duge bolesti. Nekadašnji… »

Нема коментара: