четвртак, 3. јануар 2019.

Preminuo glumac Ivo Gregurević

Preminuo glumac Ivo Gregurević

 Radio 021 pre 27 minuta














Hrvatski glumac Ivo Gregurević, najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu "Čaruga", preminuo je u 66. godini.
Gregurević je rođen 1952. godine, a nakon završetka srednje škole upisao je Akademiju dramskih umetnosti u Zagrebu. Na filmu je debitovao 1977. Glumio je glavnu ulogu provincijalca na radu u Nemačkoj u filmu "Ne naginji se van",... »

Preminuo hrvatski glumac Ivo Gregurević

 Telegraf pre 7 sati















Poznati hrvatski glumac igrao je ostvarenjima kao što su "Osuđeni", "Kraljeva završnica", "Život sa stricem", "Velo misto", "Čaruga" i drugim

Ivo Gregurević, jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca preminuo je u 67. godini života, preneo HRT. Kako je naveo "Jutarnji list", za sada nema informacija o uzrocima smrti. Ivo Gregurević rođen je u Donjoj Mahali (Orašje), 7.... »

Preminuo hrvatski glumac Ivo Gregurević

 Večernje novosti pre 9 sati














Hrvatski glumac Ivo Gregurević, najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu "Čaruga", preminuo je u 67. godini, preneo je u sredu HRT

Hrvatski glumac Ivo Gregurević, najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu "Čaruga", preminuo je u 67. godini, preneo je u sredu HRT. Gregurević je rođen 1952. godine a nakon završetka srednje škole upisao je Akademiju dramskih... »

Otišao čaruga: Preminuo hrvatski glumac Ivo Gregurević

 Blic pre 9 sati
Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Ivo Gregurević preminuo je u 67. godini, javlja HRT. Kako prenosi "Jutarnji list", Gregurević je pronađen mratv u sredu u večernjim satima u svom stanu, ali zasad nema informacija o uzrocima smrti. Ivo Gregurević rođen je u Donjoj Mahali (Orašje), 7. oktobra... »

Нема коментара: