субота, 5. јануар 2019.

In memoriam: Dragoslav Šekularac


O Šekiju: Piksi, Karasi, Paja Samardžić, Dule Savić... - 

 Mondo
Ovako Dragan Stojković-Piksi, Stanislav Karasi, Dule Savić, Paja Samardžić govore o drugoj Zvezdinoj zvezdi...
Foto: MN Press Dragoslav Šekularac je bio umetnik u kopačkama, virtuoz, po mnogima jedan od najboljih fudbalera koje je ova zemlja imala. Bio je Druga Zvezdina zvezda, odmah posle Rajka Mitića, po kojem stadion Crvene zvezde... »

In memoriam: Dragoslav Šekularac - 

 Mozzart sport pre 3 sata
Odlazak druge Zvezdine zvezde
Tužan dan za sve ljubitelje fudbala: preminuo je Dragoslav Šekularac. Srce legende ovdašnjeg fudbala prestalo je da kuca u 81. godini zbog, kako prenose mediji, posledica moždanog udara na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Šeki (rođen 8. novembra 1937. u... »

Preminuo Dragoslav Šekularac - 

 Danas pre 4 sata
Danas je u Beogradu preminuo legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac. Vest o tome na svom tviter nalogu objavio je FK Crvena zvezda.
„Jutros nas je, u 81. godini, napustila druga Zvezdina zvezda, virtuoz sa loptom, Dragoslav Šekularac. Šeki, počivaj u miru“, navodi se u tvitu. Popularni Šeki rođen je 8. novembra 1937. godine u Štipu, u Makedoniji. Bio je druga... »

Napustio nas je Šeki, jedan od najvećih svih vremena - 

 Mondo pre 4 sata
U Beogradu je preminuo Dragoslav Šekularac, druga Zvezdina zvezda i jedan od najboljih fudbalera s ovih prostora.
Danas je u Beogradu u 82. godini preminuo legendarni fudbaler i trener Crvene zvezde Dragoslav Šekularac. Popularni "Šeki" rođen je u Štipu (Makedonija) 8. novembra 1937. Bio je druga Zvezdina zvezda posle Rajka Mitića. Šekularac... »

Preminuo Dragoslav Šekularac - 

 Novi magazin pre 4 sata
Bivši fudbaler Drаgoslаv Šekulаrаc preminuo je danas u 81. godini života, saopštio je Fudbalski klub Crvenа zvezdа.
Kako su potvrdili iz Ljutice Bogdana, čuveni fudbaler preminuo je ranije danas. Kako saznaje N1, Šekularac je preminuo na VMA, od posledica moždanog udara. "Drаgoslаv Šekulаrаc rođen je 8. novembrа 1937. godine u Štipu i svojim... »

Preminuo legendarni fudbaler Dragoslav Šekularac - 

 Dnevnik pre 4 sata
BEOGRAD: Legendarni fudbaler Crvene zvezde i jugoslovenski reprezentativac Dragoslav Ssekularac preminuo je danas u 81. godini.
Vest o smrti fudbalskog virtuoza, jednog od najboljih fudbalera na ovim prostorima ikad i simbola jednog vremena potvrđena je na sajtu crveno-belih. Popularni Šeki, druga Zvezdina zvezda, fudbaler je čije će se ime uvek, na svim... »

Preminuo Dragoslav Šekularac: Odlazak druge Zvezdine zvezde - 

Večernje novosti pre 4 sata
Legendarni srpski fudbaler, druga Zvezdina zvezda Dragoslav Šekularac, preminuo je u 81. godini
Fudbalski klub Crvena zvezda je u subotu pre podne obavestio navijače i ljubitelje fudbala da je preminuo Dragoslav Šekularac. - FK Crvena zvezda sa velikim žaljenjem obaveštava javnost da nas je u 81. godini napustio legendarni... »

Preminuo Dragoslav Šekularac - 

 Beta pre 4 sata
Bivši fudbaler Drаgoslаv Šekulаrаc preminuo je danas u 81. godini života, saopštio je Fudbalski klub Crvenа zvezdа. "Drаgoslаv Šekulаrаc rodjen je 8. novembrа 1937. godine u Štipu i svojim igrаmа i golovimа u Zvezdinom dresu zаslužio je dа se nаdje u nаjužem izboru nаjboljeg igrаčа nаšeg klubа svih... »

Uvek je bio korak ispred legendarni Šeki najavio kraj: Ovo je moj poslednji intervju za moje “Novosti”. Ne verujete? Ja vam kažem da jeste - 

 Večernje novosti pre 4 sata
Moj fudbalski život je prošao. I, ja sam se s tim, odavno, pomirio. A, da li sam našao mir? Ta lopta je stalno preda mnom. U mom telefonu - snimak. Na mom TV - snimak. Šutevi. Uspomene. Tako to traje. Tako će se i završiti
Legendarni fudbaler Crvene zvezde i jugoslovenski reprezentativac Dragoslav Šekularac preminuo je danas u 81. godini. Vest o smrti fudbalskog virtuoza, jednog od najboljih fudbalera na ovim prostorima ikad i simbola jednog... »

Odlazak druge Zvezdine zvezde: Preminuo Dragoslav Šekularac

 N1 Info pre 4 sata
Legendarni fudbaler Dragoslav Šekularac preminuo je u 81. godini.
Kako su potvrdili iz Ljutice Bogdana, čuveni fudbaler preminuo je ranije danas. Kako saznajemo, umro je na VMA, od posledica moždanog udara. Jedan od najboljih driblera na ovim prostorima za prvi tim Crvene zvezde debitovao je... »

Preminuo legendarni nogometaš Dragoslav Šekularac

 Al Jazeera pre 4 sata
Dragoslav - Šeki Šekularac - 'kralj driblinga' i 'druga Zvezdina zvezda', prminuo je u 81. godini života.
Legendarni nogometaš Crvene zvezde i jugoslovenski reprezentativac Dragoslav - Šeki Šekularac preminuo je u subotu u 81. godini. Vijest o smrti nogometnog virtuoza, jednog od najboljih nogometaša na ovim prostorima ikad i simbola... »

Preminuo legendardni Dragoslav Šekularac

 Sportski žurnal pre 4 sata
„Kralj driblinga“, druga Zvezdina zvezda odmah iza Rajka Mitića, reprezentativac kada je Jugoslavija bila olimpijski pobednik, četvrta u svetu 1962 i druga u Evropi, za crveno-bele je debitovao je 1955. godine i za 11 godina u klubu odigrao 470 utakmica, postigao 119 golova, osvojio sedam titula državnog prvaka i pet kupova
Legendarni fudbaler Crvene zvezde i jugoslovenski reprezentativac Dragoslav Šekularac preminuo je danas u 81. godini. Vest o smrti fudbalskog virtuoza, jednog od najboljih fudbalera na ovim prostorima ikad i simbola jednog... »

Velika tuga: Preminuo Dragoslav Šekularac!

 Hot sport pre 5 sati
Legenda jugoslovenskog i srpskog fudbala, kao i druga Zvezdina zvezda umrla je u 81. godini života. FK Crvena zvezda sa velikim žaljenjem je obavestila javnost da je danas preminuo Dragoslav Šekularac. Popularni Šeki uvek je bio čovek koji je predstavljao simbol jednog vremena i fudbaler čije će se... »

Preminuo Dragoslav Šekularac

 Sportske.net pre 5 sati
Legendarni fudbaler preminuo danas u Beogradu.
Legendarni jugoslovenski fudbaler i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac preminuo je danas u Beogradu u svojoj 81. godini. Druga Zvezdina zvezda će ostati zapamćen po neverovatnim driblinzima i velikom broju postignutih golova u dresu našeg..

Нема коментара: