недеља, 14. октобар 2018.

Preminula Milena Dravić



Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, saznajemo nezvanično u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. 
Danas: Preminula Milena Dravić
Srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 78. godini života.
Milena Dravić se Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa nalazila na lečenju, a poslednjih dana njeno stanje se pogoršalo. Jedna je od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica, a igrala je u 100 filmskih ostvarenja.... »

Preminula Milena Dravić

 SEEbiz pre 9 minuta
SEEbiz: Preminula Milena Dravić
BEOGRAD - Jedna od najvećih glumica s ovih prostora Milena Dravić preminula je noćas u 79. godini u Beogradu.
Milena Dravić preminula je u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, javljaju beogradski mediji. Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po... »

Preminula Milena Dravić

 Nova ekonomija pre 16 minuta
Nova ekonomija: Preminula Milena Dravić
Milena Dravić, legendarna jugoslovenska glumica, preminula je noćas u Beogradu u 79. godini posle teške bolesti. To je potvrđeno Blicu u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Glumica je preminula u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, gde se nalazila na lečenju, piše Blic.

RTV: Preminula Milena Dravić heroina srpskog glumišta
BEOGRAD - Glumica Milena Dravić preminula je noćas u 79. godini u Beogradu.
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, saznaje "Blic" u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari... »

Napustila nas je u tišini, nečujno ali ponosno, kako je i živela: Ovako je Milena Dravić provela svoje poslednje dane...

 Kurir pre 22 minuta
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, a kako Kurir nezvanično saznaje, ona je svoje poslednje dane provela daleko od budnih očiju javnosti, u tišini bolničke postelje. Poslednje trenutke Milena je provela u bolnici na... »

Odlazak dive: Preminula Milena Dravić

 Blic pre 30 minuta
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, saznaje "Blic" u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po... »

Preminula glumica Milena Dravić

 Radio 021 pre 34 minuta
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je sinoć u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, saznaje Blic u Udruženju dramskih umetnika Srbije.
Milena Dravić se tamo nalazila na lečenju, prenosi Blic. Poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila sa bolešću.... »

Нема коментара: