уторак, 11. мај 2010.

„Pekinška patka“ sprema šou u Beogradu

Legendarna novosadska pank grupa „Pekinška patka“ održaće koncert 21. maja u bašti beogradskog Studentskog kulturnog centra.
Okupljanje benda „Pekinška patka“ u sastavu u kojem su se razišli 1981. godine privuklo je pažnju javnosti i muzičkih sladokusaca, pa su se tako na juče održanoj konferenciji za novinare u restoranu „Makao“, pored članova benda i novinara okupili i skoro svi eminentni domaći muzički kritičari. Neki od njih su učestvovali u konferenciji predstavljajući se kao članovi benda.
- Mi smo smislili taj fazon sa četiri musketara, znači da oni izigravaju nas i zaista mi je drago da su svi došli. Znači, Peca Popović, Bogica Mijatović, Moma Rajin i Sloba Konjović kako foliraju članove „Pekinške patke“. To negde znači da imamo podršku što se tiče svirki kao i novog materijala pa moramo da krenemo žestoko u to. I mi smo sada u tom procesu – rekao je za „Blic“ Nebojša Čonkić Čonta, frontmen sastava. Karte mogu da se kupe, po ceni od 1.000 dinara na blagajni SKC-a, Doma omladine i na prodajnim mestima „Tiket servisa“.
(izvor ::: BLIC)

Нема коментара: