петак, 2. октобар 2009.

Marina u ratu s Majom

Popularna hrvatska pop pevačica Marina Perazić nikako ne može da nađe zajednički jezik sa ženama na farmi. U poslednja dva dana se posvađala sa ovonedeljnom gazdaricom Big Mamom, ali i sa Majom Nikolić.
Sve je počelo tokom krunjenja kukuruza. Marina i Olja su u jednom trenutku odlučile da naprave manju pauzu kako bi gledale zalazak sunca, što je naljutilo gazdaricu Big Mamu koja je počela da se svađa sa Marinom. Marina je rekla da nema nameru da propusti zalazak sunca ni za šta na svetu, a gazdarica se toliko iznervirala da je revoltirana, u pola posla otišla u svoju kućicu. Maja Nikolić se umešala u svađu, te je dodatno potpalila vatru time što je Big Mami „ubacila crva” da je Marina ljubomorna na nju zbog statusa gazdarice.
Dan kasnije strasti su se smirile, i Big Mama i Marina su zakopale ratne sekire. Ipak, Maja nije mogla da se smiri. Tokom pravljenja ručka, iz čista mira je napala Marinu koja je tokom pripreme mesa malo „pregrizla” iz lonca.
- Ostavi meso, to je za muškarce, a ne ti da jedeš, uzviknula je Maja posle čega je počela žustra svađa. Uvrede su pljuštale na sve strane, a Maja je u naboju besa obrusila:
- Ti si luda, neurotična i debela.
Marina je uzvratila:
- A ti si prosta i nepodnošljiva.
Nišlijka nije htela da ostane dužna pa je Maju uporedila sa Rambom…
Usledila je još jedna svađa prilikom koje je Maja napala Marinu da je „nekrštena“, te da joj je potreban psihijatar. Marina je rekla kako je niko u ovoj državi nije uvredio, te da Maja ne sme tako da govori, zato što je ona duže u ovoj zemlji od nje… (izvor --- BLIC, BG)

Нема коментара: