уторак, 30. јун 2009.

Radio Beograd 202 slavi 40 godina rada

Radio Beograd 202 slavi 40 godina rada Prvi pravi moderni urbani radio program u bivšoj Jugoslaviji, popularna "Dvesta dvojka" Radio Beograda, proslaviće 40 godina rada sa dva večernja hepeninga, sutra i prekosutra.
Sutra, u 19 časova, na platou ispred "Politike", kod Radijske česme, biće otvorena "Izložba zvuka" na kojoj će na potpuno nov i originalan način biti predstavljene neke od emisija koje su obeležile četiri decenije radija "202" .
Reč je o emisijama "Dragstor ozbiljne muzike", "Krug 202", "Indeks", "Indeksovo radio pozorište", "Beogradsko letnje prepopodne", "Hit", "Ozon", "Poselo", ali i akcije "Ulica otvorenog srca", "Vidi radio u izlogu", "Moj stočić", "Bebe na BITEF-u" i mnoge druge.
Izložba je koncipirana tako da se u ambijentu "dnevne sobice" mogu pogledati slike sa snimanja emisija, ali i slušati ih na Crypton multimedijalnim uređajima, novom brendu kompanije "ComTrade".
U utorak, u 17 časova, u Radio Beogradu, u Svetogorskoj ulici, biće otvorena nova izložba "Moj stočić", a potom će se biti organizovana humanitarna prodaja predmeta, koje prave deca ometena u razvoju iz sedam specijalizovanih škola iz Srbije.
Beograd 202 je prijatelj i medijski partner humanitarne akcije "Moj stočić", koji organizuje modna dizajnerka Dragana Ognjenović, pod pokroviteljstvom supruge predsednika Srbije Tatjane Tadić.
Uveče, istoga dana od 19.30, na platou ispred "Politike", u okviru izložbe zvuka, biće posluženo 40 rođendanskih torti koje su na temu radija napravili beogradski poslastičari i slušaoci Beograda 202.(izvor -- BLIC)

Нема коментара: